Zonne-Energie

Warmtepompen

Hernieuwbare energie is energie waarover de mensheid voor onbeperkte tijd kan beschikken en waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet worden benadeeld.

Vormen van duurzame energie zijn bijvoorbeeld zonne-energie,

Remeha Azorra

De Remeha Azorra, de warmtepompboiler die uit de buitenlucht energie haalt om uw water op te warmen zorgt met zijn geëmailleerde boilerkuip en beschermende anode voor een snelle en efficiënte opwarming van het warm water. Het systeem van deze warmtepompboiler zorgt ervoor dat u een grote hoeveelheid water zeer snel kan verwarmen.

De Remeha Azorra kan water opwarmen tot 65°C en is verkrijgbaar in modellen 200 E, 300 E, maar ook in het model 300 EH dat een combinatie met een verwarmingsketel of zonnesysteem mogelijk maakt. De Remeha Azorra is verkrijgbaar met een vermogen van 2400 Watt.

Om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren biedt de regeling diverse functies aan zoals de programmatie de opwarmingsperiode en verschillende zaken als naverwarming, antivries modus en een afstandsregeling. Sterke punten:

Remeha Eria Tower E/H

De Remeha Eria Tower is een warmtepomp (lucht/water) die instaat voor de verwarming en de productie van sanitair warm water. U krijgt een snel rendement op investering, voor een concurrentiële prijs en met een eenvoudige werking. De Remeha Eria Tower bestaat uit een compacte binnenunit die zowel alle componenten voor de verwarming als een boiler van 180-liter voor de productie van sanitair warm water omvat en een uiterst stille buitenunit. Hieronder de kenmerken:​

Hieronder de leveringsomvang

Ook verkrijgbaar in Remha neptuna.

Brötje SensoTherm BSW

De Brötje BSW is een geothermische warmtepomp, dit wil zeggen dat hij warmte haalt uit de bodem en deze naar uw woning brengt voor uw verwarming en de productie van sanitair warm water. Deze hele moderne waterpomp technologie heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot een autonoom verwarmingssysteem op basis van grondwarmte. De warmptepomp heeft volgende kenmerken: