Hybride systemen

Hybride systemen

Remeha Tzerra M 24/28c Plus Hybrid Split

Remeha stelt de Tzerra Hybrid Split voor: geavanceerde warmtepomptechnologie gecombineerd met de meest buitengewone en compacte condensatie gaswandketel, voor een uiterst efficiënt warmte en warmwater comfort.

De hybride werking zorgt ervoor dat het systeem automatisch en zeer snel in alle omstandigheden kiest voor de meest efficiënte en economische energiebron. Dankzij de Remeha Tzerra Hybrid Split bespaart u op uw verwarming en sanitair warmwaterproductie. Dit duurzame duo stoot eveneens tot 20% minder C02 uit waardoor de Remeha Tzerra Hybrid Split bijdraagt aan een groene toekomst.

Ook verkrijgbaar in de Remeha Calora Tower gas, Remeha Hera Hybrid(stookolie),Remeha Lava Hybrid(stookolie)

Remeha Calora Tower Gas Hybrid

De Remeha Calora Tower Gas Hybrid is een hybride modulaire energiecentrale. Deze maakt de combinatie van een krachtige condenserende gas vloerketel in samenwerking met een warmtepomp. Op een hybride manier wordt de productie van uw verwarming én sanitair warm water mogelijk, in één vloertoestel met separate sanitair warmwater boiler in combinatie met een buitenunit naar keuze. Een intelligente regelaar houdt rekening met de energiekost voor de meest efficiënte energiekeuze, op elk moment.

​Kenmerken:

Remeha Hera Hybrid

De Remeha Hera Hybrid maakt gebruik van de condeserende stookolie vloerketel Remeha Hera Condens. Uitgerust met de nieuwste stookolietechnieken. 

​Kenmerken: